ROX Branding brandingbureau Deurne

Creatieve full service marketing bureau

wie zijn wij

ROX Branding is het fullservice brandingbureau in Brabant voor high end merken. We creëren sterke merken door middel van merkstrategie & ontwerp, brand design, social media beheer, social ads, storytelling en online marketing. We zijn voornamelijk actief in lifestyle(-producten), kunst, (exclusieve) autobranche en fashion(labels), maar we staan altijd open voor nieuwe uitdagingen!

waar wij voor staan

Wij geloven dat ieder merk uniek is en daardoor krachtig gepositioneerd kan worden.

wat we doen

We create (impact for) your brand. We creëren en denken mee bij het opzetten van merken, het rebranden van bestaande merken en de finishing touch geven. We brengen samen met jou de branding & online marketing van jouw merk naar een hoger niveau.

Roxy Boekholt

“Hi! Aangenaam, mijn naam is Roxy! Het gezicht achter ROX Branding. Veel mensen noemen mij Rox. Lekker cliché maar waar: het ondernemen en creëren van mooie dingen zit er al van kleins af aan in. Creativiteit komt voor in vele soorten en maten. Dit heb ik mooi weten te combineren met ROX Branding. Ik zie branding als de online moderne kunst (natuurlijk ook offline)!

Met mijn opleidingen, certificaten en ervaringen op het gebied van branding, online marketing, psychologie, grafische ontwerpen en communicatietechnieken, help ik samen met ROX Branding jouw merk naar het volgende level.

We gaan aan de slag met de branding die helemaal past bij jouw merk! Als een steen de loop van de rivier kan veranderen, waar wacht jij dan nog op om jouw brand (online) te rocken?”

Roxy boekholt

eigenaar & branding expert

Kopje koffie?

Werken bij Rox branding?

fullservice brandingbureau in brabant