Roxy Boekholt

Fullservice brandingbureau

get to know us

“Welkom bij ROX Branding, waar passie en creativiteit samenkomen om jouw merk te transformeren. Als trotse eigenaar van ROX Branding is mijn drijfveer geboren uit een diepe overtuiging dat elk merk uniek is en het verdient om op authentieke wijze te stralen. Mijn missie is om merken te helpen ontdekken wat hen onderscheidt, zodat ze niet alleen opvallen, maar ook een blijvende indruk achterlaten.” – Roxy Bastin

WAAR WIJ VOOR STAAN

Ervaren merkdesigner

Orginaliteit & uniekheid

Kies ROX Branding voor een dosis creatieve uitmuntendheid. Ons team brengt vernieuwende ideeën tot leven, waardoor jouw merk zich onderscheidt in originaliteit en impact.

Diepgaand merkbegrip

We gaan verder dan oppervlakkige branding. Wij leggen de essentie van jouw merk vast door een diepgaand begrip van jouw waarden en doelen. Hierdoor ontstaan niet alleen visueel aantrekkelijke, maar ook betekenisvolle merkervaringen.

Meer dan alleen design

ROX Branding biedt een holistische benadering. Van webdesign tot social media beheer, we creëren impactvolle digitale ervaringen. We streven bij elke dienst naar betrokkenheid, conversies en blijvende indrukken.

Nauwe samenwerking

Bij ROX Branding ben je geen klant, maar een partner. We geloven in nauwe samenwerking, waarbij jouw visie wordt geïntegreerd met onze expertise. Samen creëren we unieke en effectieve merkoplossingen.

Transparantie & duidelijkheid

We hechten waarde aan open communicatie. ROX Branding staat voor transparantie in ons proces en duidelijke communicatie. Zo ben je te allen tijde op de hoogte van de voortgang en de stappen die we nemen.

Flexibiliteit op maat

Geen enkel merk is hetzelfde. ROX Branding biedt flexibiliteit en aanpassingsvermogen, waardoor we op maat gemaakte oplossingen leveren die perfect aansluiten bij de unieke behoeften en doelen van jouw merk.

Knowledge is everything

Onze expertise

01.

Merkidentiteit & ontwerp

Onze kracht ligt in het creëren van onderscheidende merkidentiteiten door middel van doordachte ontwerpen die de essentie van elk merk vastleggen en versterken.

02.

Strategische branding

Met diepgaand inzicht in markttrends en consumentengedrag ontwikkelen wij strategieën die niet alleen merken positioneren, maar ook groei en betrokkenheid stimuleren.

03.

Multidisciplinaire creativiteit

Van grafisch ontwerp en webdesign tot storytelling en sociale media beheer, onze multidisciplinaire aanpak omvat een breed scala aan creatieve expertise voor een holistische merkbenadering.

Breng jouw merk tot leven met Rox branding.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ROX Branding jouw merk naar nieuwe hoogten kunnen brengen.