Creatieve full service marketing bureau

wie zijn wij

ROX Branding is een fullservice brandingbureau in Brabant. We creëren sterke merken door middel van merkstrategie & ontwerp, brand design, storytelling, webdesign, grafisch design en social media beheer. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de lifestyle(producten), kunst en fashion(labels). Wij geloven dat ieder merk uniek is en daardoor krachtig gepositioneerd kan worden. Zet dit in als onderscheidend vermogen en je groeit ongekend én je trekt de ideale klant aan!

waar wij voor staan

Wij geloven dat ieder merk uniek is en daardoor krachtig gepositioneerd kan worden. We zijn een bureau dat werkt.

wat we doen

We create (impact for) your brand. We creëren en denken mee bij het opzetten van merken, het rebranden van bestaande merken en de finishing touch geven. We brengen samen met jou de branding & online marketing van jouw merk naar een hoger niveau.

“Hi! Aangenaam, mijn naam is Roxy! Het gezicht achter ROX Branding. Veel mensen noemen mij Rox. Lekker cliché maar waar: het ondernemen en creëren van mooie dingen zit er al van kleins af aan in. Creativiteit komt voor in vele soorten en maten. Dit heb ik mooi weten te combineren met ROX Branding. Ik zie branding als de online moderne kunst (natuurlijk ook offline)!

Met mijn opleidingen, certificaten en ervaringen op het gebied van branding, online marketing, psychologie, grafische ontwerpen en communicatietechnieken, help ik samen met ROX Branding jouw merk naar het volgende level.

We gaan aan de slag met de branding die helemaal past bij jouw merk! Als een steen de loop van de rivier kan veranderen, waar wacht jij dan nog op om jouw brand (online) te rocken?”

Roxy boekholt

eigenaar & branding expert

Roxy Boekholt

Kopje koffie?

Werken bij Rox branding?

fullservice brandingbureau in brabant