SOCIAL ADVERTEREN

haal meer uit je socials

Meer naamsbekendheid, grotere groep mensen aanspreken en mensen direct aanzetten tot bijvoorbeeld aankoop? Dan is social media adverteren wat voor jou! Social media zin betaalbare en effectieve platformen om op te adverteren. Met social adverteren haal je het beste uit je budget. Via betaalde advertentiecampagnes kun je zo specifieke doelgroepen bereiken via een tal van targetingstrategieën. We zijn gespecialiseerd in Instagram, Facebook en LinkedIn campagnes, maar richten ons ook op de overige social media platformen.

WAAROM KIEZEN VOOR SOCIAL ADVERTEREN?

  • Het fijne van social adverteren is dat je heel gericht je doelgroep bereikt. Social media platforms hebben veel data, waardoor advertenties specifiek gericht kunnen zijn op (bijna alles) wat jij maar wil. Waar je met offline reclames de aandacht breed richt, richt je met social adverteren je aandacht doelgericht op diegene die waarschijnlijk interesse hebben in jouw product of dienst!
  • Daarnaast kun je ook retargeten. Dit is dat je jouw advertenties alleen richt aan mensen die concrete interesse hebben getoond in jouw merk.
  • Ook is social adverteren goedkoop in tegenstelling tot andere vormen van adverteren. In de meeste gevallen worden de kosten berekend op per duizend vertoningen (CPM). De hoogte van de prijs is afhankelijk van de concurrentie. 

WAT HOUDT ADVERTEREN IN BIJ ROX BRANDING?

We zorgen dat je continue online bent met je advertenties en wanneer nodig dat we deze vernieuwen. Je kunt alles op elk moment inzien via de Facebook Business Manager. Dan kun je zien wat wij doen én kun je alle data met eigen ogen zien! Het draait om resultaat. Van iedere campagne en advertentie wordt een rapportage gemaakt zodat je kunt zien hoe wij jouw doelen realiteit maken.

brandinbureau brabant

LET'S GET IN TOUCH!