Social media uitbesteden – laat ons jouw verhaal versterken

Wil je de kracht van sociale media volledig benutten, maar ontbreekt het je aan tijd of expertise? Ontdek de voordelen van het uitbesteden van sociale media aan ROX Branding. Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en jouw merk te laten stralen.

van A t/m Z

social media beheer op maat - jouw online ambassadeur

Wij als social media beheerder zijn meer dan alleen experts: wij worden jouw online ambassadeurs. We begrijpen jouw merk als geen ander en de effectieve online communicatie. Zo zorgen wij dat jouw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd. Van contentcreatie tot interactie met jouw doelgroep, wij zorgen ervoor dat elk aspect van jouw social media naadloos aansluit op jouw merkidentiteit.

focus op core-business

Waarom social media uitbesteden?

Bij ROX Branding begrijpen we dat jouw tijd waardevol is. Laat ons ervaren team van social media marketeers de regie nemen over jouw platforms, terwijl jij je concentreert op wat je het beste doet – jouw bedrijf runnen. Met ons social media beheer kun je rekenen op consistente en doelgerichte online aanwezigheid, zonder de last van dagelijkse updates en strategieontwikkeling.

Cases I Dutch Dream Cars

social media pakketten

Op zoek naar maatwerk? Scroll naar onder voor het invulformulier of neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Basis branding boost

 • Dagelijkse content creatie: Boeiende posts die jouw merkidentiteit versterken.
 • Platform beheer: Actieve monitoring en interactie op maximaal twee sociale mediaplatforms.
 • Maandelijkse analyse: Rapportage van statistieken en aanbevelingen voor optimalisatie.
 • Basis hashtag onderzoek: Strategisch gebruik van hashtags voor grotere zichtbaarheid.
 • Branding consultatie: Een maandelijks gesprek om de algehele branding te bespreken en aan te passen.

Perfect voor kleine bedrijven die een solide online aanwezigheid willen opbouwen.

pro branding

 • Uitgebreide content creatie: Dagelijkse, op maat gemaakte content voor diverse platforms.
 • Actief platform beheer: Monitoring en interactie op drie sociale mediakanalen.
 • Bi-wekelijkse analyse: Diepgaande statistieken en strategie-aanpassingen voor continue optimalisatie.
 • Uitgebreid hashtag onderzoek: Geavanceerd gebruik van hashtags voor nichebereik.
 • Branding consultatie: Twee maandelijkse consultaties voor gedetailleerde merkstrategieën en verbeteringen.

Geschikt voor groeiende bedrijven die impact willen maken in hun branche.

Elite branding mastery

 • Premium content creatie: Dagelijkse, hoogwaardige content op alle relevante platforms.
 • Volledig platform beheer: Actieve betrokkenheid op alle belangrijke sociale mediakanalen.
 • Wekelijkse analyse: Diepgaande analyses met frequente strategische bijsturing.
 • Exclusief hashtag onderzoek: Maatwerk hashtags voor maximale zichtbaarheid en betrokkenheid.
 • Branding workshops: Maandelijkse sessies om diep in te gaan op merkontwikkeling en strategie.

Voor ambitieuze bedrijven die hun merk op het hoogste niveau willen tillen.

Custom branding suite

 • Volledig op maat gemaakte content: Een unieke, op maat gemaakte contentstrategie.
 • Platform beheer op maat: Aanwezigheid op specifieke platforms die passen bij jouw doelgroep.
 • Continue data-analyse: Voortdurende monitoring en aanpassingen op basis van evoluerende trends.
 • Exclusieve branding experience: Een intensieve samenwerking met ons team voor een unieke merkbeleving.
 • Onbeperkte consultaties: Toegang tot ons team voor onbeperkte strategische gesprekken.

Voor bedrijven die een uiterst gepersonaliseerde en flexibele aanpak zoeken.

0 +
Posts gecreëerd
0 /5
KLANTTEVREDENHEID
0 +
JAAR ERVARING

wat ze zeggen

"ROX Branding heeft een stempel gedrukt op onze merkidentiteit die blijft hangen. Hun benadering is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. Ze hebben niet alleen onze online aanwezigheid getransformeerd, maar ook een betekenisvolle relatie opgebouwd. Ons succes is echt een gezamenlijke overwinning met ROX Branding aan onze zijde!"
"ROX Branding is meer dan een bureau. Hun creatieve genie en energie hebben onze merkreis naar een nieuw niveau gebracht. De passie die ze in ons project steken, voelt als een persoonlijke investering. ROX Branding is de geheime kracht achter onze glimlachende online aanwezigheid!"

hoe wij werken

1. opstart

We beginnen met een kick-off en brainstormsessie bij ons op kantoor, bij jullie op locatie of online. In deze sessie gaan we brainstormen over engaging content: welke content blijft nu écht hangen bij de doelgroepen die je wil aanspreken? Hier geven wij adviezen en onze kijk op de invulling, maar sparren we ook graag samen om tot next level content te komen. We stellen een social media branding plan op met doelstellingen, doelgroep definiëren, boodschap en een moodboard.

2. content creatie

Dan gaan we aan de slag met content creatie. We komen op locatie langs, gaan zelf op pad of richten een ruimte in op ons kantoor om engaging content te maken door middel van foto- en videografie voor feedposts, stories, reels en tiktoks. We gaan aan de slag met het schrijven van pakkende copywriting, hashtagonderzoek per post en een persoonlijke filter over de gemaakte content. Dit kun je allemaal terugvinden in de contentkalender die jullie altijd kunnen inzien. We maken 2 à 3 weken voor de nieuwe maand de content, waardoor jullie ruim de tijd hebben om de content te voorzien van feedback. Er is altijd ruimte voor ad hoc content en we kunnen snel schakelen.

3. Analyseren & optimaliseren

Wij kennen het algoritme van Instagram, Facebook en TikTok als geen ander (voor zover de kanalen hun geheimen hebben vrijgegeven). Of men jullie content te zien krijgt en waar deze content dan verschijnt, is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Wij blijven continu op de hoogte van de veranderingen van het algoritme en duiken in de statistieken om verder te optimaliseren. Met onze social media beheer wordt je volledig ontzorgt op het gebied van social media. Wij creëren de engaging content tot en met het uitwerken van posts en hashtag onderzoek. In de opstartfase stellen we doelen zodat we de vooruitgang maandelijks en per kwartaal kunnen meten. Ook kijken we mee met de gehele branding.

veel gestelde vragen over social media beheer

Wij beantwoorden al jouw vragen! Staat jouw vraag er niet tussen? Klik op de Whatsapp-button en krijg snel antwoord!

Helemaal niets :). Wij laten je vrij in wat je zelf aanlevert. Ideeën zijn altijd welkom, maar wij verzorgen de content. Daar hoef je natuurlijk niets voor aan te leveren.

Ja zeker! Wij geven je toegang tot onze contentkalender zodat jij op ieder moment, wanneer het jou uitkomt, kan bekijken welke post wanneer online komt. Alles staat in deze kalender vermeld: de content, tekst, hashtags, tijden, kanalen. We sturen je een berichtje wanneer alles klaarstaat, zodat je zeker weet dat je niets mist :).

Dat is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan het aantal posts per week, maar ook aan de doelstellingen die we samen opstellen voor jouw socials. Wij helpen en adviseren je graag bij het maken van de juist keuze. Neem contact met ons op en we kijken samen naar de mogelijkheden van jouw merk!

Social ads maakt de online zichtbaarheid compleet. Nét dat stapje extra op social media. Social media zijn betaalbare en effectieve platformen om op te adverteren. Met social adverteren kun je veel gerichter jouw doelgroep bereiken en online doelen behalen.

Wij zorgen voor online zichtbaarheid, continuïteit én creativiteit op jullie socials. Volgens een goed doordachte social media strategie en contentkalender gaan we je merk online zichtbaar maken met onderscheidende en engaging content. Op deze manier groeit jouw merk online!
Daarnaast kun jij je weer bezighouden met de core business van jouw merk. Bij onze samenwerking blijven jouw socials up to date en groeit én jij kan je weer bezighouden met wat je écht leuk vind.

ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid een boost kunnen geveN

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis strategiegesprek over het uitbesteden van jouw sociale media.