DIENSTEN

wat we doen

ROX Branding is de creative agency die jouw merk online zichtbaar maakt door middel van branding en storytelling. Online marketing is een tool die wij hierbij inzetten. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in lifestyle(-producten), kunst, (exclusieve) autobranche en fashion(labels). We ondersteunen, ontzorgen en/of coachen!

BRANDING

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Branding gaat om het omzetten van de waarden van je merk tot een visuele identiteit. Het gevoel dat een merk bij jou oproept is het resultaat van branding.

STORYTELLING

Het geheim achter vrijwel alle successen is een krachtig verhaal! Een geslaagde storytelling maakt een merk sterker en menselijker. Met een goed verhaal maak je het verschil. Wat is jouw verhaal?

SOCIAL MEDIA

Of je online zichtbaar wil zijn? Yes, please! We begrijpen dat als geen ander. Met alleen een social media kanaal ben je er tegenwoordig nog niet. Zonder een sterke online basis zul je al snel in de massa vallen.

SOCIAL ADVERTEREN

Nét dat stapje extra op social media.  Social media zijn betaalbare en effectieve platformen om op te adverteren. Met social adverteren kun je veel gerichter jouw doelgroep bereiken en online doelen behalen.

CONTENT CREATIE

Wil je graag unieke content creëeren voor je merk én alles in handen blijven houden? Dan is onze content creatie paketten wat voor jou! We gaan aan de slag met het maken van toffe foto- en videomateriaal voor jouw merk.

ONLINE MARKETING

De branding van jouw merk staat, maar je ranking op Google is nog niet zo hoog, de website laat wel erg lang of mensen verlaten meteen weer jouw website. We get that! Wij maken zowel jouw klanten als Google blij.