DIENSTEN

wat we doen

ROX Branding is het brandingbureau dat jouw merk online zichtbaar maakt door middel van branding en storytelling. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in lifestyle(-producten), kunst en fashion(labels).

Opvallen door eigen te blijven. Niet hetzelfde doen, wel blijven plakken. Impact creëren.

(re)branding

Branding gaat veel verder dan alleen een logo. Branding gaat om het omzetten van de waarden van je merk tot een visuele identiteit. Het gevoel dat een merk bij jou oproept is het resultaat van branding.

storytelling

Het geheim achter vrijwel alle successen is een krachtig verhaal! Een geslaagde storytelling maakt een merk sterker en menselijker. Met een goed verhaal maak je het verschil. Wat is jouw verhaal?

Grafisch design

Op zoek naar grafische design en niet het hele pakket? Wij maken ook alleen grafische ontwerpen: logo’s, huisstijlen, flyers, e-books, folders, brochures, en branche gebonden ontwerpen (menukaarten bijvoorbeeld).

Webdesign

Het visitekaartje van jouw bedrijf. We bouwen onze websites met WordPress CMS en een premium programma volledig in stijl van jouw branding. Zo kun je zelf jouw website bijhouden, maar je kunt ons ook altijd inschakelen.

Foto- & videografie

Maak je branding af met foto- en videografie. Op deze manier kun je de beleving 100% overbrengen naar jouw klanten. Wat je niet kwijt kan in woorden, kun je wel vertellen met beeld. Welke beleving wil jij overbrengen?

social media

Of je online zichtbaar wil zijn? Yes, please! We begrijpen dat als geen ander. Met alleen een social media kanaal ben je er tegenwoordig nog niet. Zonder een sterke online basis zal je al snel in de massa vallen.