woRk with us

Jouw merk, onze handen, één succesverhaal.

Bij ROX Branding streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een brandingbureau; we zijn jouw partners in groei en succes. Mijn team en ik zijn toegewijd aan het leveren van resultaten die niet alleen de verwachtingen overtreffen, maar ook een blijvende impact hebben op jouw merk. Samen gaan we de uitdaging aan om jouw verhaal te vertellen, jouw merk te versterken en een connectie te creëren die blijft hangen.

ROX Branding

wat we doen

Merkstrategie

Het geheim achter vrijwel alle successen is een krachtig verhaal! Een geslaagde storytelling maakt een merk sterker en menselijker. Met een goed verhaal maak je het verschil. Wat is jouw verhaal?

Logo en/of huisstijl

Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet of een gevestigd merk dat een frisse uitstraling zoekt, het ontwerpen van een logo en huisstijl is de sleutel tot het creëren van een krachtige visuele identiteit. 

Grafisch design

Tastbare materialen hebben nog steeds hun eigen kracht. Wij ontwerpen printmaterialen, zoals brochures en flyers, die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een tastbare indruk achterlaten.

webdesign

Het visitekaartje van jouw bedrijf. We bouwen onze websites met WordPress CMS en een premium programma volledig in stijl van jouw branding. Zo kun je zelf jouw website bijhouden, maar je kunt ons ook altijd inschakelen.

Foto- & videografie

Maak je branding af met foto- en videografie. Op deze manier kun je de beleving 100% overbrengen naar jouw klanten. Wat je niet kwijt kan in woorden, kun je wel vertellen met beeld. Welke beleving wil jij overbrengen?

social media

Wil je de kracht van sociale media volledig benutten, maar ontbreekt het je aan tijd of expertise? Ontdek de voordelen van het uitbesteden van sociale media aan ROX Branding. Wij staan klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren en te laten stralen.